SHOWBIING

Doneer voor Alpe d'HuZes

YOUTUBE

Bekijk op YouTube onze 2 video’s die we gemaakt hebben. Je ziet hier het verhaal waarom Yvonne meedoet.

Interview
INSTAGRAM

Volg ons op Instagram en blijf op de hoogte wanneer we de bingo gaan houden. Wekelijks hebben we posts.

FACEBOOK

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte wanneer we de bingo organiseren.

HET VERHAAL VAN
Yvonne Bekx

Elf jaar geleden al weer, het moment waarop ik te horen kreeg dat mijn moeder borstkanker had. Ik was nog zo jong, en had totaal geen besef. Wat een strijd heeft mijn moeder moeten voeren en wat een onzekerheid, angst en machteloosheid brengt deze vreselijke ziekte met zich mee. Maar wat een geluk dat ik mijn moeder nog steeds heb! Die lieve vrouw die zich altijd zorgen om mij maakt maar er ook altijd voor mij zal zijn!

Vorig jaar hebben we het helaas weer van dichtbij mee gemaakt. Mijn broertje is zijn beste vriend verloren aan deze vreselijke ziekte. Dit heb ik ook veel bewuster mee gemaakt. Ik zag de onmacht en het verdriet terug bij Rens en mijn broertje. Alles kwam weer omhoog. Dit is een lastige periode geweest. En in korte tijd helaas niet goed afgelopen.

De alpe D’huzes geeft de kans om die machteloosheid een beetje op zij te zetten. Om iets te kunnen betekenen voor iedereen die het zelfde mee maakt en alles een plekje te geven. Mijn broertje gaat zelf deelnemen tijdens de coursedag en als het gaat de berg 5 keer beklimmen (alles in z’n 5). Ik zelf zal een bijdrage leveren in het medisch team maar ga de klim ook maken tijdens de alpe d’huZus. Het wordt een bijzondere week om alles een plekje te kunnen geven maar ook die machteloosheid om te kunnen zetten in daadkracht!

DONEER NU
19 FEBRUARI 2019

DE BINGO + KARAOKE!

Datum: 19 Februari 2019
Tijd: Inloop bingo: 15:30/16:00
Eindtijd: 22:00
Plaats: Pelgrimstraat 11, 3029 BH Rotterdam
Prijs: €5,00

Wat is de Alpe d’HuZes?

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’. De koersdag is altijd op de eerste donderdag van juni en maakt deel uit van een hele koersweek, waar een heel jaar lang naartoe wordt gewerkt. Een bijzondere week vol saamhorigheid, waarin kanker voor iedereen bespreekbaar wordt gemaakt. In 2019 worden voor de veertiende keer de 21 bochten van de Alpe d’Huez beklommen.

SCHRIJF 
je nu in voor  BINGO & THEATER

Feiten over de Alpe d’HuZes

Edities

Deelnemers

Donatie aan
kankeronderzoek

ONS TEAM

Wij zitten op het Grafisch Lyceum in Rotterdam. We zitten momenteel in het 2e leerjaar op de opleiding Mediamangement. Dit jaar zamelen wij geld in voor de Alpe d’HuZes.

Jasper Frederik

Student Mediamanagement

Ik ben Jasper Frederik, ik ben 18 jaar oud en ben geboren in Schiedam.

Destiny Ferreira

Student Mediamanagement

Ik ben Destiny Ferreira, ik ben 17 jaar oud en ben geboren in Rotterdam. 

Niesha Jagga

Student Mediamanagement

Ik ben Niesha Jagga, ik ben 17 jaar oud en ik kom uit Rotterdam.

Roselyne Nguala

Student Mediamanagement

Ik ben Roselyne Nguala, ik ben 18 jaar oud en ik kom uit Zwijndrecht.

KOM MET ONS IN CONTACT

Contact ons

Je kunt ons bereiken door te bellen of te mailen

[82197@glr.nl | 06-36543384]